Datakurs våren 2018

Samnanger Næringdforum kurs.JPG - Klikk for stort bilete  I i biblioteket

Vil du lære det grunnleggende du trenger for å bli både tryggere og mer effektiv i bruk av de vanligste programvarene på PCen, Outlook (epost, kontakter, kalender), Word (tekstbehandling), Excel (regneark) og PowerPoint (presentasjonsverktøy). En trygg og god bruk av disse verktøyene, vil garantert gjøre deg mer effektiv i hverdagen!

I løpet av noen engasjerende og lærerike kurskvelder tar vi deg gjennom alt du trenger å vite for å utnytte mulighetene på PCen bedre og hvordan bruke de ulike programvarene på en effektiv måte. Her er datoer og emnene vi går gjennom på kurset:

Tirs. 30. jan:                  Outlook, epost, kontakter, filbehandling, skyløsninger

Tirs. 6. feb.                    Word – tekstbehandling, del 1

Tirs. 13. feb.                  Word – tekstbehandling, del 2

Tirs. 20. feb.                  Excel – regneark, del 1

Tirs. 27. feb.                  Excel – regneark, del 2

Tirs. 6. mars                  PowerPoint, presentasjonsprogram, del 1

Tirs. 13. mars                PowerPoint, presentasjonsprogram, del 2

Tirs. 20. mars               Samkjøring av disse programvarene + oppsummering

I tillegg vil det være rom for individuell oppfølging, der du kan avtale en 2 timers økt for å ta fatt i de utfordringene du har med bruk av PC

Kurset gjennomføres tirsdager kl. 1400-1700 og kl. 1800-2100 i biblioteket på Bjørkheim! Totalt ca. 25 timer! Ta med egen bærbar PC! Du kan delta på hele kurset, evt. velge enkelte tema som interesserer deg!

OBS!!! Kurset er helt kostnadsfri for både deg og bedriften din!

Vil du melde deg på? Bruk lenken https://goo.gl/forms/uMabhQdHYEzgvyO63

eller send en epost til ronny@kursverkstedet.no

med bedrift, navn, telefonnummer og epost snarest!

Med vennlig hilsen Samnanger Næringsforum og Kursverkstedet AS

Publisert av Meline Heimdal Haugland. Sist endra 24.01.2018