Problem med avtalegiro

Kommunen skifta i sommar system for fakturering av kommunale avgifter. Som følgje av dette vil nokre kundar oppleva at avtalegiro ikkje fungerer.

Kundar som opplever at avtalegiro med kommunen ikkje lenger fungerer, må oppretta ny avtalegiro eller e-fakturaavtale med Samnanger kommune i nettbanken sin.

Kundar som har fått purring på grunn av at avtalegiro på kommunale avgifter ikkje fungerer, skal ikkje betala purregebyr. Dei kan trekkja purregebyret frå når dei betalar fakturaen dei har fått purring på.

Publisert av Jan Erik Boge. Sist endra 30.09.2014
Telefon :