Framsida - kontakt og sjølvbetjening KontaktTelefon- og epostlisteNødtelefonar / vakttelefonar
Skip Navigation Links(Hjem) > Siste nytt

Mest vist

Samnanger godkjent som Fairtrade-kommune

Samnanger kan no kalla seg ein Fairtade-kommune. Kommunen sin søknad vart godkjent av Fairtrade Norge 12.12.2013.


Kommunen mottok 12.12.2013 følgjande melding frå Fairtrade Norge:

Vi er glad for å kunne bekrefte at Samnanger kommune nå kan kalle seg en Fairtrade-kommune! Søknaden innfrir alle krav og kan dermed godkjennes. Vedtaket i kommunestyret er omfattende og gjennomarbeidet. I vedtaket står det at det vurderes å bevilge økonomiske midler til styringsgruppa slik at arbeidet lettere kan følges opp. Har det skjedd noe videre her?

 

Når det gjelder arbeidet med Fairtrade i Samnanger så er det veldig bra at dere fokuserer på arbeid mot skolene, henger dere på etablerte arrangementer i kommunen og tenker å benytte sosiale medier for å nå ut med budskapet. Til opplysning så jobber Fairtrade Norge med nytt undervisningsmateriell for grunnskolen som vil publiseres før sommeren 2014.

 

Da er det bare å starte feiringen! Fremover må vi holde kontakt og planlegge tidspunkt for en offisiell utnevnelse med overrekkelse av diplom. Det er naturlig å legge overrekkelsen til et allerede etablert arrangement i kommunen. Vi i Fairtrade Norge gleder oss til å samarbeide tettere med Samnanger kommune i tiden fremover. Den gledelige nyheten om Norges ferskeste Fairtrade-kommune vil bli sendt rundt til de allerede eksisterende Fairtrade-kommunene i Norge i løpet av denne uken. I den anledning lurer jeg på om en kan sende meg et bilde av styringsgruppa som kan brukes i denne nyhetssaken? Ønsker dere en hjertelig god dag videre. Jeg ringer dere i morgen formiddag!


Med vennlig hilsen
Andreas Feen Sørensen
Prosjektkoordinator

(Meir informasjon om Fairtrade/rettvis handel finn du her.)

Publisert av Jan Erik Boge. Sist endra 17.12.2019
  • Utskriftsvenleg versjon
Validator
Levert av ACOS AS
Tyssevegen 217, 5650 Tysse (orgnr. 964968985)      Ansvarlig redaktør Charlotte Hageberg      Webredaktør Jan Erik Boge
Login for redigering