Samnanger har fått ein drømmestipendiat!

Joar Lemme.jpg - Klikk for stort bilete

Av omtrent 340 nominerte til drømmestipendet, er Joar Lemme ein av dei 100 som har fått stipendet for 2016.

Drømmestipentet er eit samarbeid mellom Norsk kulturskuleråd og Norsk Tipping. Dei deler ut 100 stipend på kr 10 000 kvart år innan dans, musikk, skapande skriving, teater, visuell kunst og andre kulturuttrykk.

Håpefulle ungdom sender inn til sin lokale kulturskule som nominerer vidare ein frå kvart uttrykk. I år gjekk Joar heile vegen. Utdelinga av stipendet skjer på sommartreffet på Bjørkheim 11. juni.

Drømmen hans kan de lesa hjå Drømmestipendet.

Publisert av Arnved Soldal Lund. Sist endra 13.05.2016