Samnanger kommune sin kulturpris 2015

I møte den 26. mai vedtok Utval for oppvekst og omsorg i Samnanger kommune å gje Samnanger kommune sin kulturpris til familien Røen ved Marit, Knut Inge, Linn Borgny og Benjamin.

Både i grunngjevinga i nominasjonen og i utvalet sitt vedtak vert det lagt vekt på den songgleda familien bidreg med i Samnanger. Marit Andresen Røen som ein engasjert og levande leiar av barnekoret i mange år, og Knut Inge Røen for song på mange ulike arenaar. Knut Inge Røen syng i gravferder, for dei eldre på ulike kveldar, ved høgtidar og har gjeve ut fleire CD’er. Linn Borgny og Benjamin er ofte med og syng.

I år er det 50 år sidan Knut Inge Røen opptredde for første gong. Det skjedde i grendahuset i Nordbygda.

Samnanger kommune takkar familien Røen for songglede til ulike generasjonar gjennom mange år.

Publisert av Arnved Soldal Lund. Sist endra 02.06.2015