Samnanger Ungdomsråd 2016-2018

20161109_193548 (007).jpg - Klikk for stort bilete  Ungdomsrådet er konstituert

Samnanger Ungdomsråd 2016-2018 hadde sitt første møte onsdag 9. november kor det vart valt leiar og nestleiar.

Oskar Kienitz             leiar        (vgs)

Laura Sierakowska    nestleiar (usk)

Ina Arnesen               medlem  (vgs)

Ane F. Holmsen         medlem  (usk)

Crissander                 medlem  (usk)

Odin Pedersen          varamedlem  (usk)

Ungdomsrådet på facebook

Ungdomsrådet i Samnanger har ei offentlig gruppe på facebook som heiter "Samnanger Ungdomsråd". Dette er ei gruppe for all ungdom i Samnanger kommune. Her kan ein ta opp saker som ein vil Ungdomsrådet skal føra vidare. Det er også ønskjeleg at ”veggen” blir nytta til å spreie informasjon om komande aktivitetar og arrangement for ungdom. Medlemmane kan også verta kontakta direkte dersom ein ikkje vil bruka ”veggen”. Ungdomsrådet skal ha 3 møter i halvåret.

Oppmodar alle undommar i Samnanger til å "like" gruppa.
Publisert av Meline Heimdal Haugland. Sist endra 10.11.2016